Валери Божинов крие 4-годишна връзка с русо изкушение. Бившият футболист има

...
Валери Божинов крие 4-годишна връзка с русо изкушение. Бившият футболист има
Коментари Харесай

Ето коя е мацката до Валери Божинов

Валери Божинов крие 4-годишна връзка с русо прелъщение. Бившият футболист има гадже, само че не го демонстрира в общественото пространство. Влюбените гълъбчета са щракнати, до момента в който пазарят в центъра на София.

Валери и избраницата му, чиято идентичност играчът пази в загадка, са дружно от 2019 година Божинов се залюбва със сегашната си другарка, с която живеят под един покрив, малко след раздялата му с Биляна Дол. Злите езици мълвят, че точно поради секси русокоската Валери е изоставил сръбската топкрасавица. Двойката обикаля постоянно екзотични дестинации, само че Валери рядко споделя фрагменти от ваканцията си, като, несъмнено, снима себе си или морския пейзаж, а не споделя селфита с мадамата.

Любовта му с мистериозната мацка, по думи на Божигол, пламва от пръв взор. Дамата до Валери е изцяло естествена. Не е модифицирана, както предни любови на някогашния футбол. На всичкото от горната страна половинката на Валери не е някое " малко коте ", а зряла жена с специалност. 

" Не сме се срещнали в заведение. Беше обич от пръв взор. Още когато се срещнах с нея, усетих тази сила и химия, които ми подсказаха, че сме били дружно и в предходен живот ", споделя Валери за дамата, която топли леглото му 4 години.

Коя е мацката, Божинов се зарича, че няма да разкрие. Бившият нападател на редица топотбори се опасява да обявява обществено връзката си с русото прелъщение. Валери се опасява, че някой може да го урочаса и да скапе мощната и безгранична обич с мацето. 

За гаджето на Божинов знаят редица звезди, които са близки до него. В това число някогашните му Николета и Алисия, от които футболистът има деца. Валери обаче бил безапелационен:  " Не раздувайте, че имам другарка. Всичко е ужасно, не желая да го скапвам ", написа " България Днес ".

В момента Валери учи за треньор. Той кара курс в обичания си " Левски ". Божинов е на всеки мач на " сините ", а не е изключено в ложите да стои и тайнствената му другарка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР